Sider

tirsdag den 28. april 2015

Regntøj, termotøj online hos pro-dress.com

Regntøj, termotøj og meget mere hos online forhandler


Regntøj

Regntøj er en fast del af mange menneskers garderobe – og med god grund. I Danmark er det ofte vådt i vejret, og vil man gerne holde sit tøj tørt, er regntøj, regnjakker, regnbukser er helt essentielt. Hos Pro-dress.com føres et godt udvalg af regntøj, regnjakker, regnabukser som er beklædt med PU-belægning. PU-belægning betyder, at det bliver nemmere for kroppen af ånde i det praktiske regntøj. På www.pro-dress.com er der både regntøj, regnjakker, regnbukser til børn og voksne i forskellige størrelser, farver og snit, fra kendte mærker som Fristads Kansas, Helly Hansen, Mascot, Typhoon, Hulabalu og MacMichael.

Termotøj

Holder man af at opholde sig udendørs, er regntøj en godt idé at have. Vil man samtidig holde varmen i det kolde vejr, kan man overveje at investere i et sæt termotøj, termojakke eller termobukser. Termotøj, termojakker, termoveste og termobukser har den fordel, at det er let og har en rigtig god pasform. Til de voksne kan termotøj bæres, når man eksempelvis skal lave havearbejde, på vandretur, fisketur eller lignende. Er man i tvivl om størrelserne på regntøj eller termotøj, kan man blot kigge i det praktiske størrelsesskema, som man finder på hjemmesiden.

Pro-dress.com

Pro-dress.com er glade for at kunne forhandle produkter fra gode brands som f.eks Fristads Kansas, Mascot, Helly Hansen, Acode, MacMichael, Hulabalu, Carhartt, Blåklæder. Når man køber varer fra Pro-dress.com skal man ikke være bange for at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris, da kvaliteten er i top og prisen er i bund. Fordi pro-dress.com er en pålidelig virksomhed, har hjemmesiden endda fået tildelt E-handelsmærket, som er kundens garanti for en god oplevelse med handel over nettet. Hos pro-dress.com er kundetilfredsheden nemlig i højsædet, og har man spørgsmål, ris eller ros, skal man være meget velkommen til at henvende sig til shoppen. Klik ind på www.pro-dress.com og se det komplette sortiment af regntøj, regnsæt regnjakker, regnbukser, termotøj, termojakker, termoveste, termobukser og meget mere.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar